Weekend Retreats

20-21 Februari 2021

MID WINTER URBAN YOGA RETREAT

Midwinter can drain your energy level, make us feel fuzzy in the head and listless. Get ready for new inspiration and treat yourself to a weekend retreat in your home town studio. Feel welcome to relax, recharge and get ready for the season of spring ahead of us.

Feel how nature is slowly waking up again. Let’s shake off that heavy winter feeling together! We will sparkle our yoga with nice ‘takeaways’: easy to apply acupressure points, relaxation techniques, myofascial release plus food tips & tricks.

Join Marjon for an Urban Weekend Retreat. Experience two days filled with soft yoga practices, ranging from flow yoga infusing Qi Gong elements to the still power of both hormone & (acu)yin yoga.

Questions? Send me an email : info@yogafactor.nl

Bookings: through Yoga Moves. Registration will be open soon.

5-7 November 2021

YIN YOGA WINTER WEEKEND RETREAT

Ervaar de kracht van verstilling met Yin yoga en laad weer helemaal op.

Esther en Marjon laten je kennismaken met diverse yin yoga technieken en acupressuur punten die de energie van het seizoen in beweging brengen. Van vrijdag tot zondag nemen ze je mee langs alle aspecten van yin yoga. Een heuse Yin special!

Beide docenten geven al jaren les, brengen een eigen ‘vibe’ met zich mee en vullen elkaar goed aan. Gun je jezelf ook de tijd voor reflectie en het opdoen van nieuwe inzichten? Yin yoga is veel meer dan rekken en strekken… het kan je handvaten bieden voor je dagelijks leven.

We verblijven op een prachtige plek midden in het bos met de hei als achtertuin. Onze health chef bereidt heerlijke maaltijden die je helpen detoxen op een ontspannen manier.

Na het yogaweekend kun je opgeladen het einde van het jaar tegemoet!

WAAR IS HET?

Ons weekend vindt plaats op een landgoed met twee historische boerderijen – onderdeel van Buitenplaats De Hoornboeg. Het landgoed is 13 hectare groot en heeft een eigen bos, eeuwenoude kronkelende paden en een magische heuvel in het midden.

Het hele weekend kun je genieten van de natuur, heerlijk dwalen op de kronkelpaden, de hei op of het bos in. Het natuurgebied is afgeschermd van de buitenwereld en heeft alles in zich om los te komen van de hectiek van je dagelijks bestaan. Ook is er een sauna en kun je jezelf verwennen met een massage. Van tevoren peilen we wie graag een massage wil boeken, en maken dan in overleg met de masseuse een indeling.

DE ACCOMMODATIE

De twee boerderijen waar ons yogaweekend wordt gehouden zijn met een gang aan elkaar verbonden. Beide boerderijen kijken uit over de weidse hei en liggen aan een uitgestrekte bostuin. Er is een mooie yogazaal, bibliotheek met haardkachel, een ruime woonkamer – ook met haardkachel – en een spa met sauna en relaxruimte uitkijkend over de hei.

Je kunt kiezen uit knusse een- en tweepersoonskamers op de bovenverdiepingen, allemaal met eigen badkamer!

PROGRAMMA

Het Yogaweekend start vrijdagmiddag. Als je je gesetteld hebt op je kamer, is er tijd voor een wandeling, sauna of massage en kennismaking. We starten het weekend met een gezamenlijk diner in de woonkamer met haardkachel en sluiten de eerste avond af met een ontspannen yoga sessie.

Op zaterdag starten we de dag met yoga, gevolgd door een uitgebreide brunch.

Hierna is er voldoende me-time om zelf in te vullen, bijvoorbeeld tijd om lekker de natuur of de sauna in te gaan of een massage te boeken. In de middag is er nog een gezonde snack en een rustige yoga les, gevolgd door het diner. ‘s Avonds sluiten we de dag af met een bed time Yin yoga serie zodat je makkelijker kunt ontspannen en in slaap kunt komen.

Op zondag hebben we nog een heerlijke yogales in de ochtend en sluiten we het weekend met elkaar af met een ontgiftende en voedzame lunch.
Tijdens en na de maaltijden is er thee, water of een juice – het weekend is alcoholvrij.

PRIJZEN

Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en wc. In de tweepersoonsbedden staan de bedden uit elkaar, maar kunnen desgewenst ook bij elkaar worden geplaatst. Alle prijzen zijn per persoon. Je kunt boeken door op de link van je keuze te klikken.

1 persoonskamer inclusief eigen badkamer :  €495

2 persoonskamer inclusief eigen badkamer: per persoon  €395.

Inclusief

  • twee nachten verblijf in een 1- of tweepersoonskamer

  • alle yogalessen en sessies

  • alle maaltijden en healthy snacks

  • hormoon kook workshop

  • onbeperkt water en kruidenthee

  • gebruik van sauna

  • gebruik van alle aanwezige yogamaterialen

ADRES

De Hoorneboeg is centraal gelegen in Nederland. Je zit er zo vanaf de A27 of met het OV.

Eigenlijk begint je weekend al als je de afrit naar het landgoed neemt. Hier kun je de drukte van je afschudden. Kilometers lang rijd je door een lange bomenlaan langs hei en bos.

Aangekomen op het landgoed parkeer je vooraan tussen de bomen. De rest van het landgoed is volledig autovrij. Je plek op de buitenplaats bereik je met een korte wandeling door een mooi en rustig bos.

Ook met het OV kun je hier prima komen. Er stopt een bus aan het begin van de oprijlaan. Vanaf hier is het een mooie wandeling langs hei en bos van circa 10 minuten tot de buitenplaats.

Vanaf het NS station in Hilversum fiets je in 15 minuten naar De Hoorneboeg, bijvoorbeeld op een OV-fiets die je daar heel makkelijk kunt huren.

INSCHRIJVEN 

Heb je nog vragen of wil je je inschrijven?

Mail me gerust! info@yogafactor.nl

13-15 September 2019

HORMOON BALANS YOGA WEEKEND

Tijdens dit weekend draait alles om je hormonen! Oefeningen die fijn zijn voor elke vrouw, en niet alleen voor rondom de menopauze. Hormonen hebben vanaf de puberteit invloed op je welzijn, en vaak meer dan je denkt! Ben je toe aan een weekend met zachte, vloeiende en meditatieve oefeningen?

Wil je meer weten over de invloed van je hormonen op je gezondheid, energie en humeur?

Trakteer jezelf dan op een weekend, waar vrouwen issues nu eens niet weggemoffeld hoeven te worden. Laat je me alvast weten of je geïnteresseerd bent? Onze ervaren health retreatchef kookt dit weekend speciaal een aangepast menu om de hormoon balans niet in de war te sturen. Lekker en gezond eten, waarvan je gaat stralen en je je energiek en opgeruimd door voelt. Je kunt massages boeken en gebruik maken van de sauna. Met de hei en het bos om je heen kun je zo helemaal opladen!

VOLGEBOEKT 

7-9 DECEMBER 2018

YIN YOGA WEEKEND SPECIAL 

Kom tot rust in de drukke decembermaand! Ervaar de kracht van verstilling met Yin yoga en laad weer helemaal op! December kan soms – hoe gezellig ook – vermoeiend zijn. In dit weekend kun je je even helemaal onttrekken aan de drukte.

Boek tijd voor jezelf op een prachtige plek midden in het bos met de hei als achtertuin. Er wordt heerlijk gekookt en elke dag kun je ontspannen yoga lessen volgen.

Van vrijdag tot zondag nemen Marjon en Esther je mee langs alle aspecten van Yin yoga. Een heuse Yin Special! Je ervaart diepe ontspanning door de energetische werking van Yin yoga en meditatie, maakt ruimte in je lichaam en geest en frist je energie peil op.

Beide docenten geven al jaren les, brengen een eigen ‘vibe’ met zich mee en vullen elkaar goed aan. Wat Yin yoga voor hen betekent, geven ze graag aan je door!

Geef jezelf de tijd voor reflectie en het opdoen van nieuwe inzichten. Yin yoga is veel meer dan wat rekken en strekken, het biedt je vele handvaten voor je leven naast de yoga mat.

Aan het eind van het weekend ga je ontspannen en vitaal de feestmaand in.

Kom je ook?

No products were found matching your selection.